Hava Durumu

Maskeli siyaset (Muharrem KARABULUT)

Bu Türkiye’de biz neler gördük neler? İktidar uğruna, parayla transfer edilip bakan yapılan milletvekillerinin ülkeyi ne hale getirdiklerine tanık olduk CHP döneminde. Tam bir maskeli siyaset bu.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/

Şimdi yine, CHP içinde değişmeyen sancılı sıkıntılar devam ediyor. Aynı partili olanlar birbirlerine tahammül edememe derecesinde sürekli tartışma içindeler. Bursa’nın yerel siyasetinde de bu durumu açık ve seçik görebilmek mümkün.  Birbirleri hakkında söylenmedik söz bırakmıyorlar. 

CHP’nin en büyük oy destekçisi olan Nilüfer ilçesinde, CHP-AK Parti arasındaki ilişkilerin su yüzüne çıkması da olaylara tuz biber ekmiş. Bir süredir izinli olan Belediye Başkanı Mustafa Savoybetting Bozbey, seçim yıldönümü nedeniyle yeni imajıyla kameraların karşısına geçecekmiş. Her iddiaya da cevap verecekmiş. Bana yakın çevresi bu bilgileri verdi.

MHP Nilüfer ilçe başkanı Osman Uçar, iki gündür devam eden köşe yazılarım nedeniyle arayıp beni tebrik etti. Sonra da “önce belediye başkanı, sonra asıl muhalefet olan AKP Nilüferle ilgili konuşsunlar, en son biz MHP olarak görüşlerimizi açıklayacağız. Bakalım, neler söyleyecekler? Merak içindeyiz. Nilüferlileri nasıl kandırıyorlar anlayalım bakalım” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.