Hava Durumu

MEHMETÇİĞE DUALARLA DESTEK

Bursa’da yaşayan Kütahyalılar açtıkları Kütahyalılar Derneğinde Afrin Harekatı’na katılan askerler için Kur’an-ı Kerim okutarak dua etti. Etkinliğe 200 kişi katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MEHMETÇİĞE DUALARLA DESTEK

Osman ÇETİN

Bursa’da yaşayan Kütahyalılar yardım ve dayanışma amacıyla kurdukları Kütahyalılar Derneğinde Afrin Harekatı sebebi ile Suriye’de terör örgütleri ile çatışan askerler için Kur’an-ı Kerim okuttu. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı etkinlikte, Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim görevlisi Tolga Bahadır Şimşek, Tarihçi Fahri Uysal, İlahiyatçı Ahmet Tunç ve Adnan Yalanızın katılımıyla Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan bütün personeller için dualar edildi. Açılış konuşmasında önemli açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Beyhan Gündüz, “Millet olarak,tarih önünde insanlık adına her birimize görev ve sorumluluklar düşüyor”dedi.

İSTİKBALİMİZ HEDEF ALINIYOR.

Afrin operasyonuyla ilgili konuşan Gündüz,”Son yıllarda hem İslam ümmeti olarak hem de millet varlığımızla yine imtihan çemberinden geçiyoruz. Gücümüzü zayıflatmak, kardeşi kardeşe kırdırmak isteyenler,fitne,terör ve ihanet silahıyla üzerimize geliyor. İslam coğrafyasının 4 bir köşesinden açılan ateş çukurlarının içine ülkemizde çekilmeye çalışılıyor. Türlü hile,plan ve tuzaklarla varlık ve bekamız,istiklal ve istikbalimiz hedef alınıyor. Birliğimiz ve dirliğimiz tehdit edilerek aslında İslam ümmetinin umutları tüketilmek isteniyor.Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere inat, gönüllerimizi İslam kardeşliği ile sımsıkı kenetlemeye devam edelim.Terörü,fitne fesadı körüklemeye yönelik oyunlara karşı uyanık olalım. Muhabbetimizi,birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek her türlü söylem ve eylemden uzak duralım. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”diye konuştu.  Duaların ardından konuyla ilgili panel yapıldı. Panelin ardından vatandaşlar evlerine dağıldı. 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.