Hava Durumu

Meteorolojiden Uyarı! Şemsiyeleri Çıkarın

Meteoroloji'nin yaptığı son tahminlerine göre, 18 ve 19 Mayıs'ta Marmara'nın doğusu ve batısında, sağanak yağış görülecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Meteorolojiden Uyarı! Şemsiyeleri Çıkarın
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı 5 günlük hava tahmin raporuna göre; 18 Mayıs Cuma günü Marmara'nın doğusu ve batısında, 19 Mayıs Cumartesi günü ise bölgenin tamamında yağış bekleniyor.

YURDUN GENELİNDE SAĞANAK YAĞIŞ GÖRÜLECEK

Yapılan son değerlendirmelere göre; Cuma ve Cumartesi günleri yurdun iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Göller Bölgesi, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Bursa, Bilecik, Eskişehir, Bolu, Bingöl, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Batman, Siirt çevreleri ve Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLAR YURT GENELİNDE ARTACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarının ülke genelinde artacağı, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, kuzey ve kuzeybatı yönlerden, doğu kesimlerde yer yer doğu ve güneydoğu yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.