Hava Durumu

Milletvekili adayı Yelis, hemşehrilerinden destek istedi

AK Parti Bursa milletvekili adayı Ahmet Yelis, seçim çalışmaları kapsamında Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonunu ziyaret etti. Üyeler ile bir araya gelen Yelis, Kastamonu'lu hemşehrilerinden kendisini desteklemelerini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2018 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2018 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Milletvekili adayı Yelis, hemşehrilerinden destek istedi
 Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Bursa milletvekili adayı Ahmet Yelis, Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarete katılanlar arasında Kastamonu BBP İl Başkanı Satılmış Külçe, Alperen Ocakları İl Başkanı Erhan Başer, KAS- FED yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. 
Dernek Başkanı İsmail Tiftik yaptığı açıklamada, "AK Parti 2. Bölge Milletvekili Ahmet Yelis’e başarılar diliyorum. İnşallah bir Kastamonulu olarak adayımız Ahmet Yelis’i mecliste görmek istiyoruz" diye konuştu. 
Üyeler ile bir araya gelen AK Parti Bursa milletvekili adayı Ahmet Yelis yaptığı açıklamalarda, "Kastamonulu hemşehrilerimin oylarına talibim. Seçildiğim takdirde tüm Bursalıların olduğu gibi aynı zamanda Kastamonuluların da meclisteki sesi ve temsilcisi olacağım" dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.