Hava Durumu

Mimarlık Fakültesi yenileniyor

Bursa’da eğitime ve eğitim kurumlarına destekleriyle dikkati çeken Büyükşehir Belediyesi tarafından, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’ndeki Mimarlık Fakültesi’ne yeni ve modern bir bina kazandırılacağı çalışmalar hızlandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mimarlık Fakültesi yenileniyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Akıncıtürk ile öğretim görevlilerini, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda ağırladı. Yapılacak olan Mimarlık Fakültesi inşaatı ile ilgili olarak gerçekleştirilen ziyarette, çalışmalara hız verildiği açıklandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mimarlık Fakültesi’ne yeni fakülte binası yapılması ve mevcut binaların tadilatına Pashacasino ilişkin protokolün daha önce imzalandığını, önümüzdeki günlerde de yeni binayla ilgili yapılacak tanıtım lansmanın ardından çalışmaların daha da hız kazanacağını kaydetti. Başkan Altepe, kendileri için önemli bir proje ortağı olan Uludağ Üniversitesi’nin kentin gelişimine daha fazla katkı sağlaması için gereken desteğin verildiğini belirtti.

Prof. Dr. Nilüfer Akıncıtürk de hedeflerin en büyüğünü gerçekleştirme yolunda önemli bir adım daha attıklarını ifade ederek “Bursa, önemli bir eseri daha Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle kazanıyor. Mimarlık Fakültesi binasının yenileniyor olması kent adına çok gurur verici. Destekleri nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.