Hava Durumu

Minikler okulu pazar yerine çevirdi

Bursa'da minik öğrenciler, Yerli Malı Haftası dolayısıyla okulda pazar kurup, ürünlerini bağırarak sattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Minikler okulu pazar yerine çevirdi
 Faik Yılmaz İpek İmam Hatip İlk ve Ortaokulu anaokulu öğrencileri, evlerinde anneleriyle hazırladıkları bir birinden lezzetli yiyecekleri okulun içinde kurdukları pazarda pazarcı edasıyla bağırarak sattı. Usta pazarcılar gibi tezgahlarında bulunan ürünleri satabilmek için bağıran minik öğrencilerin ürünlerine ilk ve ortaokul öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Minik öğrenciler sattıkları ürünlerden elde ettikleri paralarla okula oyuncak alacak. 
Minik öğrencilerin satış yaptığı tezgahtan alışveriş yapan ilk ve orta okulu öğrencileri, yiyecekleri çok lezzetli bulup afiyetle yedi. 
Faik Yılmaz İpek İmam Hatip İlk ve Ortaokulu öğretmenleri, "Öğrencilerimizi yerli malına teşvik etmek için böyle bir faaliyet düzenledik. Anaokulu öğrencilerimiz aileleriyle birlikte evlerinde yaptıkları yiyecekleri okulumuzun koridorunda kurduğumuz pazarda sattı. Ürünlere ilk ve orta okul öğrencilerimiz ve aileleri rağbet gösterdi. Minik öğrenciler pazarcılar gibi tezgahın başında bağırarak ürünlerini sattı. Bu satılan ürünlerden elde edilen gelirle okulumuza oyuncak alacağız" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.