Hava Durumu

Miniklerin mezuniyet heyecanı

Osmangazi Belediyesi bünyesindeki Meslek Edindirme Kursları (OSMEK)’in ana sınıfı öğrencileri, yılsonu mezuniyet töreninde karne heyecanı yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2017 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2017 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Miniklerin mezuniyet heyecanı

 Bir yılı başarıyla tamamlayan minikler, tören sonunda kep attı. Emek Yakup Aktaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet töreni, öğrencilerin hazırladığı gösterilerle başladı.  Öğrenciler, hazırladıkları şiir, şarkı ve dans gösterileri ile velileri doyasıya eğlendirdi.

GELECEĞE HAZIRLANIYORLAR

Mezuniyet etkinliğiyle birlikte çocukların eğlenmelerini amaçladıklarını ifade eden öğretmen Yasemin Hasanoğlu, sabah ve öğlen grubu olarak iki grupta eğitimlerini tamamlayan toplam 24 öğrencinin mezun olduğunu söyledi.  Hasanoğlu, gösterim sonunda çocukların yıl içinde yaptıkları el emeği eserlerinde sergileneceğini belirterek, “4 ila 6 yaş arası çocuklarımızla 1 yılımızı tamamlamış olduk. OSMEK olarak ana sınıfımıza gelen minik çocuklarımızı, ilkokula hazırlıyoruz. Bu anlamda, temel eğitime ilişkin ön hazırlık olmuş oluyor. Harfleri çalışıyoruz. El yazısı çalışmalarına alıştırıyoruz. Sayı kavramını veriyoruz. Toplama çıkartma işlemlerini öğretiyoruz. Yani her anlamda yıl boyunca çocuklarımıza; el işi faaliyetleri, oyunlar, okula hazırlık anlamında temel eğitimler veriyoruz” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.