Hava Durumu

MODA GÜNLERİ ‘MERHABA’DEDİ

Moda dünyasını ve tasarımcıları bir araya getiren Bursa Fashion Week 2018, EndülüsPark AVM’de yer alan Nanun Fırın&Restaurant’ta düzenlenen muhteşem bir kokteyliyle merhaba dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MODA GÜNLERİ  ‘MERHABA’DEDİ

Moda severlerin heyecanla beklediği Bursa Fashion Week 2018’in açılış kokteyline Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zehra Sönmez ve Nilüfer Belediyesi Meclis Başkanvekili Nilgün Berk’in yanı sıra Bursa iş ve moda dünyasının tanınmış simaları da katıldı.

Kokteyl’de, Galatasaray Geçmiş Dönem 2. Başkanı ve La Maison Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kıran, Türkiye’de erkek moda literatürünü oluşturan Uluslararası Moda Tasarımcısı Muzaffer Çaha, Türkiye’nin tanınmış modacılarından EMELYA Konf. Teks. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşariye Doğan, Elvin Tekst. San. ve Tic. A.Ş. Ortaklar Kurulu Başkanı Canan Sönmez, Lou Design Studio İşletmecisi ve Baş Tasarımcısı Emel Doğan Sezginer, Bursa Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Fügen Kağıtcıbaşı, 2017 yıllı Ödüllü Mücevher ve Aksesuar Tasarımcısı Eser Elgür, Medoks Tekstile & Design Yönetim kurulu Başkanı Hakan Kızılırmak gibi her biri kendi alanında deneyimli ve söz sahibi isimlerden oluşan jüri üyelerine ve sponsorlara plaket takdim edildi.

MUHTEŞEM DEFİLE

Ülkemizin genç tasarımcılarına kendini gösterme fırsatı vererek farkındalık platformu yaratmak ve sektöre sunduğu yeni değerlerle Türk Moda Endüstrisinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 2.kez gerçekleştirilen Bursa Fashion Week 2018 Moda Günleri, ünlü moda tasarımcısı Madam Zuhal’in defilesiyle başladı.

Madam Zuhal’in gelenekselliği modern desen ve çizgilerle harmanlandığı göz alıcı kreasyonları moda severlerden tam not aldı.

Davetlilerin büyük bir hayranlıkla takip ettiği etkinlik, Bursa Fashion Week tarafından ‘Yansımalar’ temasıyla bu yıl 2.kez düzenlenen Moda-Tasarım yarışmasında finale kalan 18 tasarımcının birbirinden yaratıcı tasarımlarının sergilendiği defileyle devam etti.

Yarışma’nın 3.’sü Kaan Turgut’a 3.000 TL’lik, 2.’lik ödülünün sahibi Ayşegül Aşkın’a 5.000 TL ve 1.’lik ödülünün sahibi Hale Turan 7.000’lik TL’lik ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Moda Tutkunları,  Halet Turan, Ayşegül ve Kaan Turgut’un tasarımlarını hayranlıkla izledi.

Birbirinden ünlü tasarımcıların defilelerinin birbirinden ünlü mankenlerin sahne şovu ile birleşerek adeta moda rüzgarı estiği günün finalinde ise, Türkiye’de erkek moda literatürünü oluşturan ve aynı zamanda Sanat Güneşimiz Zeki Müren’in moda tasarımcılığını da yapan uluslararası moda tasarımcısı Muzaffer Çaha,  etkinliğe özel hazırladığı defilesiyle hayatın akışında moda yaşayanlar tarafından büyük alkış aldı.

Bursa Fashion Week 2018, 10 ve 11 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek defile, sahne şovu ve söyleşilerle EndülüsPark AVM ziyaretçilerine moda dolu bir hafta yaşatmaya devam edecek… Osman ÇETİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.