Hava Durumu

MUDANYA BELEDİYESİ GÜZELYALI SAHİLİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Mudanya Belediyesi vatandaşlardan gelen talep ve isteklerin artması üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan Güzelyalı sahilinde oturma gruplarını yenileme çalışmalarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MUDANYA BELEDİYESİ GÜZELYALI SAHİLİNDE ÇALIŞMALARA BAŞLADI
 Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan sahil şeritlerinde vatandaşlardan gelen taleplere sessiz kalmayan Mudanya Belediyesi, oturma gruplarının bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü Marangoz Atölyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları incelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, herkesin görev ve sorumluluklarını yerine getirmesini istedi. Bütünşehir Yasası ile ana arterler ve sahil şeritlerinin Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olduğunu ifade eden Türkyılmaz, “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri gücümüz yettiğince değerlendirmeye çalışıyoruz. Güzelyalı sahilimizde ki oturma gruplarını yeniliyoruz. Zabıta ekiplerimiz işgaller ile ilgili denetlemelerini yapıyor.  Ancak bazı konular bizlerin yetki ve sorumluluğu dışında kalıyor. Bundan dolayı Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemizde ki görevlerini aksatmadan yerine getirmesini istiyoruz” dedi. 

“GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE BİZ YAPIYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan ancak vatandaşlardan gelen talepleri yetkileri kapsamında değerlendirmeye çalıştıklarına vurgu yapan Türkyılmaz, “Sahil şeritleri, trafik, ulaşım, otopark, sinek ilaçlama gibi başlıca hizmetler ile ana arterler Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundadır. Bunları hemşehrilerimize anlatmaya çalışıyoruz. Ancak biz hiçbir zaman işi üzerimizden atmıyoruz.  Gelen talepleri ve hizmetlerimizi gücümüz yettiği kadar yetkimiz dahilinde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.