Hava Durumu

MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN KİRACILARINA DESTEK

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İçişleri Bakanlığı tarafından alınan tedbirler gereği faaliyetleri durdurulan işyerlerinden kapalı kaldığı süre boyunca kira alınmayacağını belirterek, “Zorlukları kenetlenerek, hep birlikte aşacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2020 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2020 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN KİRACILARINA DESTEK
 Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge gereği kapalı olması zorunlu olan işletmelere faaliyetlerinin durdurulduğu süre boyunca kira bedeli tahakkuk ettirilmeyeceğini duyurdu. Başkan Türkyılmaz ayrıca bu işletmelerin kapalı kaldığı sürelerin de sözleşmeye ekleneceğini ifade etti. Koronavirüsle mücadelede ekonominin yavaşlaması nedeniyle zor durumda olan esnafın yanında olduklarını belirten Başkan Türkyılmaz, “Zorlukları kenetlenerek hep birlikte aşacağız. Umarım aldığımız bu karar bir sürede de olsa esnafımızı rahatlatır” ifadelerini kullandı.

 

EK TEDBİRLER ALINDI

Mudanya Belediyesi Veterinerlik ile Park ve Bahçeler Birimi’nin çalışmaları kapsamında temizlik ve dezenfekte çalışmaları da ilçenin tamamında yaygınlaştırıldı. Mudanya’nın genelinde elle temas edilen tüm yüzeyler, ATM’ler, durakların yanı sıra tüm özel işletmelere temizlik ve dezenfekte çalışmaları başlatıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.