Hava Durumu

Mudanya'da kaldırımsız cadde ve sokaklarda vatandaşlar dükkân ve evlerine giremiyor

Bursa’nın Mudanya ilçesinde bazı yerlerde kaldırımların iptal edilmesi üzerine sürücüler araçlarını sorumsuzca park ederken, vatandaşlar dükkân ve evlerine giremiyor. Yayalar ise yolun ortasından yürümek mecburiyetinde kalıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2018 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2018 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mudanya'da kaldırımsız cadde ve sokaklarda vatandaşlar dükkân ve evlerine giremiyor
 Mütareke Mahallesi'nde yapılan çalışmalar sırasında yollara kaldırımsız parke taşı döşendi. Kaldırımlar iptal edilince sorumsuz sürücülere gün doğdu. Araçlarını dükkân ve evlere sıfır park eden sürücüler bina sakinlerini mağdur ediyor. mahalle sakinleri ev ve dükkanlarına giremiyor.
Kapısının önüne sorumsuzca park eden bir kamyonet yüzünden işyerine giremediğini ifade eden Avukat Metin Sezgin, “Mütareke Meydanını yenileme çalışmaları sırasında çevre sokaklar granit taşlarla kaplandı. 12 Eylül Caddesi dahil, Ressamlar, Hükümet, Mahkeme, 1. Ünlü, 2. Sağlık, İkizçeşme, Bilgi ve Akıncı Abidinbey sokaklarında gelişi güzel yapılan araç parkları halkı canından bezdiriyor. Çalışma hürriyetimiz engelleniyor. Yaya ve araç trafiğini tanzim ve yaya kaldırımları hususu emniyetin ve belediyelerin sorumluluğundadır. Sokakta kaldırımların sökülmesi sebebiyle sıkıntı çekiyoruz. Bu nasıl bir belediyecilik anlayışıdır ki, vatandaşı vatandaşla karşı karşıya getiriyor" diye dert yandı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.