Hava Durumu

Mudanya Kızılay'dan özel destek

Türk Kızılayı’nın direktifleriyle hareke geçen Kızılay Mudanya Şubesi, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle yaptıkları görüşmeler sonunda Mütareke İlkokulu özel sınıfının tüm ihtiyaç ve materyallerini karşılayarak yeni sınıf oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mudanya Kızılay'dan özel destek
 Mudanya Kızılay Şubesi Başkanı Sabih Demirdağ, Türk Kızılayı’nın Türkiye genelinde okulların özel sınıflarına destek kampanyası kapsamında başlattığı çalışmalar sonucu, Mudanya Mütareke İlkokulunda bulunan özel sınıfının eğitim için gerekli olan her türlü ihtiyacını karşılamak suretiyle yeni bir sınıf oluşturulduğunu söyledi. Yenilenen özel sınıfın teslimatı sırasında Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Ali Kılıçoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Sarıtaş, Okul Müdürü Hakan Bakır ve Mudanya Kızılay Şubesi üyeleri katıldı. 
Kaymakam Sözer, yapılan çalışmanın örnek bir davranış olduğunu vurgulayarak, sivil toplum kuruluşlarının diğer okullarda bulunan bu tür özel sınıflara destek vererek, sosyal yardım faaliyetleri kapsamına almalarını beklediğini söyledi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.