Hava Durumu

Müminoğlu minik okurlarıyla buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, en çok sevilen çocuk kitabı yazarlarından Defne Ongun Müminoğlu ile küçük okurlarını buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2018 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2018 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Müminoğlu minik okurlarıyla buluştu
 Büyükşehir Belediyesi bünyesinde öğrencilere yönelik çok sayıda faaliyete ev sahipliği yapan Lala şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi ve Hançerli Medresesi Kütüphanesi, ‘Toplu Yaşama Kuralları’ kitabının yazarı Defne Ongun Müminoğlu’nu ağırladı. Sevilen yazar, Doburca, 22. Yüzyıl, Mümin Gençoğlu ve Namazgah İhsan Dikmen ilkokulları öğrencileriyle bir araya geldi.
Müminoğlu, yazarlığa nasıl başladığını, yazarken nelerden ilham aldığını, kitap yazmanın aşamalarını, resimlemeyi ve yazmanın inceliklerini paylaştı. Kitabı okudukları anda çocuklardaki mutluluğu görmenin mesleğinin en keyifli yanı olduğunu söyleyen yazar, okurlarının sorularını da cevaplandırdı. Anne ve babalarının kitap okuduğunu gören çocukların kitaplarla daha fazla vakit geçirmek için heveslendiğini söyleyen Müminoğlu, Bursa’daki tarihî mekânların restorasyonla kültür sanat merkezleri olarak kullanılmasından çok etkilendiğini de belirtti. Söyleşinin ardından yazar, çocuklar için kitaplarını imzaladı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanı Aziz Elbas, Defne Ongun Müminoğlu’na Yeşil Türbe çinisi hediye etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.