Hava Durumu

MÜSİAD VE BURSA TİCARET BORSASI İSTİŞAREDE…

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı’yı ağırladı. Yapılan görüşmede Bursa ve ülke ekonomisine ve yerli otomobile dair değerlendirmelerde ve istişarelerde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2020 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2020 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MÜSİAD VE BURSA TİCARET BORSASI İSTİŞAREDE…
 MÜSİAD Bursa Şubesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri katılım gösterdi.

Bursa Ticaret Borsası heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsetti. 2019’un sonlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Vizyoner Toplantı’ya da değinen Alpay, MÜSİAD’ın yaptığı faaliyetler ile her alanda öncü olmaya gayret gösterdiğini ifade etti.

Yerli otomobilin Bursa’da üretilmesi kararından dolayı da çok mutlu olduklarını söyleyen Alpay, “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere güzel Bursa’mızı tercih eden tüm karar ve onay mercilerine şükranlarımızı sunarız” dedi.

MÜSİAD Bursa Şubesi’nin faaliyetlerini takip ettiğini ve başarılı bulduğunu ifade eden Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, yerli arabanın milli bir proje olduğunu belirtirken, önümüzdeki süreçte TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOGG Ceo’su Gürcan Karataş ile Bursa’da bir toplantı yapmayı planladıklarını da belirtti.

Bursa’nın aynı zamanda iyi bir tarım şehri olduğuna da vurgu yapan Matlı, gıdanın birçok markasının hep Bursa çıkışlı olduğunu, her sektörde katma değerli ve marka ürünler yapmak gerektiğini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.