Hava Durumu

MÜSİAD’DAN BUSİAD’A ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2018 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2018 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MÜSİAD’DAN BUSİAD’A ZİYARET
 Ziyarette BUSİAD’ın kuruluşunun 40. yılını da kutlayan MÜSİAD Başkanı Mustafa Gürses, “Karşılıklı ilişkilerimizi geliştirir, daha sık görüşürsek, işbirliğimizi arttırırsak, Bursa için daha faydalı oluruz” dedi.

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulunu ağırlamaktan mutlu olduklarını belirten BUSİAD Başkanı Ergun Hadi Türkay da, “İki komşu Dernek olarak ortaklaşa pek çok çalışmayı birlikte gerçekleştirebiliriz. Birlikte hareket edersek daha kuvvetli oluruz” şeklinde konuştu.

Genel ekonomik konuların değerlendirildiği ve karşılıklı görüş alış verişinin yapıldığı ziyaret “zoru el birliği ile yenmeliyiz” temennisi ile tamamlandı.

MÜSİAD Başkanı Mustafa Gürses’in yanı sıra Nihat Alpay, Alaattin Dağlı ve Kemal Ermiş ile Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Abdülkerim Demir’den oluşan MÜSİAD Heyetini, BUSİAD Başkanı Ergün Hadi Türkay ile birlikte BUSİAD Yönetim Kurulu üyeleri olarak Selim Akbaş, Mustafa Ekinci, Gonca Yerliyurt, Burak Anıl ve Buğra Küçükkayalar ağırladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.