Hava Durumu

Mustafakemalpaşa Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi, araç filosuna 32 yeni araç ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Mustafakemalpaşa Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
 Yeni araçların hizmete girmesi münasebetiyle düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Türkiye’de büyük değişim var. Bursa da hızla gelişiyor. Hizmetlerimizi şehrin her ilçesine ulaştırmak için çalışıyoruz. Hizmetlerin en kalitelisinden Mustafakemalpaşa da faydalansın istiyoruz. İlçede 25 yıldır yapılamayan çalışmalar artık gerçekleşiyor” dedi.
Mustafakemalpaşa Belediye Tipobet Başkanı Sadi Kurtulan da, “Vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde sunmak için görevimizin başındayız. 131 mahallesi ve 670 kilometre yolu olan Mustafakemalpaşa’da belediye hizmetlerinde kullanılan araçların yenilenmesine yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında 32 yeni aracın aldık. Otobüsten, kamyonete tırdan eskavatör kırıcıya, hasta nakil aracından panelvanlara kadar farklı hizmetlerde kullanılacak araçlarla halkımız daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alacaklar” şeklinde konuştu.
Kaymakam Mustafa Masatlı ise, ilçedeki gelişmenin vatandaşların refah seviyesini artıracağını belirtti. Konuşmaların ardından yapılan dua ile yeni araçlar hizmete alındı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.