Hava Durumu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce düzenlenen operasyonlarda 14 şahıs yakalandı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların suç unsurları ile birlikte yakalanmasına yönelik olarak yapılan operasyonel çalışmalar neticesinde;

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2019 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2019 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce düzenlenen  operasyonlarda 14 şahıs yakalandı
 İlimiz genelinde “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti” yaptığı tespit edilen toplam 14 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda;  1 kilo 350 gram metamfetamin,  50 gram eroin,  20 gram sentetik kannabinoid,  Satışa hazır halde paketlenmiş bir miktar ecstasy tablet,  Satışa hazır halde paketlenmiş bir miktar esrar,  Satışa hazır halde paketlenmiş bir miktar kokain,  3 adet hassas terazi,  3 adet ruhsatsız tüfek,  3 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabanca ve tüfeklere ait çok sayıda fişek ele geçirildi.
Düzenlenen operasyonlar neticesinde yakalanan İ.B., S.A., B.D., Ü.A., ve Ö.F.I. isimli şahıslar Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak suçundan çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. İ.E., O.K., E.Ö.K., H.B., H.K., D.K., M.Ş., Y.Ö. ve N.Ü. isimli şahıslar hakkındaki adli tahkikat devam etmektedir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.