Hava Durumu

Nilüfer Belediyesi çalışanları çevreci ulaşıma dikkat çektiler

BURSA’da Nilüfer Belediyesi, “Avrupa Hareketlilik Haftası” kapsamında Üç Fidan Parkı’ndan Halk Evi’nde yürüyerek ve bisikletle geldi. “Birlikte Yürüyelim” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte çalışanlar, çevreci ve sürdürülebilir ulaşım çözümlerine dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2019 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2019 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Nilüfer Belediyesi çalışanları çevreci ulaşıma dikkat çektiler
 Nilüfer Belediyesi, Avrupa Birliği’nin sürdürülebilir ulaştırma politikaları için belirlediği hedefler doğrultusunda her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen “Avrupa Hareketlilik Haftası” nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. “Birlikte Yürüyelim” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte belediye çalışanları, mesai saati öncesi Üç Fidan Parkı’nda toplanarak, Halk Evi’ne yürüyerek ve bisikletle geldi. Farkındalık oluşturmak amacıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Engin Yener, sağlıklı bir kent için Nilüferliler’e toplu taşıma ve çevreci ulaşım araçlarını kullanma çağrısında bulundu.


ETKİNLİKLER HAFTA BOYUNCA DEVAM EDECEK



Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Dilber Dereli de, hafta kapsamında  Altınşehir Mahallesi’nde “Bisiklet Tamir İstasyonu” açacaklarını belirtti. Dilber Dereli, bisikletli doğa kampı, yamaç paraşütü ve doğa sporları etkinlikleri ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” ve “Tophane’den Mudanya’ya Bisiklet Turu” gibi etkinlikler gerçekleştirileceğini ifade etti. Bu arada Nilüfer Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 22 Eylül'de, AB Erasmus+ Sport projesi olan OSD (OpenStreetsday) kampanyası doğrultusunda da Görükle Spor Parkı’nın bulunduğu Üniversite Caddesi’nde çeşitli spor aktiviteleri düzenleyecek.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.