Hava Durumu

Nilüfer Kent Tiyatrosu perdesini “Hayali’nin Hayali” isimli oyunla açtı

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, 6’ncı sezonuna “Hayalî’nin Hayali” adlı oyunun prömiyeriyle merhaba dedi. Tiyatro tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği gecede oyuncular, performansıyla ayakta alkışlandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2019 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2019 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Nilüfer Kent Tiyatrosu perdesini “Hayali’nin Hayali” isimli oyunla açtı
 Bursalılar’ı tiyatroyla buluşturan Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, 6’ncı sezonunda perde açtı. Yeni sezonda tiyatro severlerin karşısına Nazım Hikmet Kültürevi’nde, “Hayali’nin Hayali” isimli oyunun prömiyeriyle çıkan Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, yeni oyunuyla büyük beğeni aldı. İki perdede oynanan “Hayalî’nin Hayali” oyunu, mübadele dönemini konu alıyor. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Nilüfer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Bozbey’in de katıldığı prömiyere, Bursalı tiyatro tutkunları da yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncuları, performansıyla dakikalarca ayakta alkışlandı.


SAHNEYE 9 OYUN KONULACAK



“Hayalî’nin Hayali” adlı oyun, 9 Ekim Çarşamba, 4-11-25 Ekim Cuma günleri saat 20.00’de, 5-12-26 Ekim Cumartesi günleri de saat 15.00 ve 20.00’de Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahnelenecek. Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, 6. sezonunda 2’si çocuklara yönelik olmak üzere toplam 9 oyun sahneye koyacak. “Hayalî’nin Hayali” ve “Yangınlar” adlı yeni oyunları Bursalı tiyatro severlerle buluşturacak olan Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu, “Beni Bekleme Kaptan”, “Cambazın Cenazesi”, “III. Rich’in Korku ve Sefaleti”, “Kanlı Düğün”, “Titanik Orkestrası”, “Sihirli Keman” ile “Yeni Dünya Bir Uzay Macerası” adlı oyunları da tekrar sahneleyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.