Hava Durumu

On binler bayrak yürüyüşünde buluştu

Devlete, devlet güçlerine ve yürüyen sisteme karşı 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan darbe girişiminin yıldönümünde Bursalılar, ‘Bayrak ve Demokrasi Yürüyüşü’nde tek yürek oldu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2017 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2017 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
On binler bayrak yürüyüşünde buluştu
 Bursa'da 15 Temmuz hain darbe girişiminin sene-i devriyesinde 15 Temmuz’u unutmamak ve şehitleri anmak maksadıyla ‘Bayrak ve Demokrasi Yürüyüşü’ düzenlendi. Toplumun bütün kesimlerinin iştirakiyle Ulu Cami önünde toplanan on binlerce vatandaş, ellerinde bayraklarla FETÖ terör örgütünü lanetledi. Bursa Kent Konseyi öncülüğünde düzenlenen yürüyüşe Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. ‘Bayrak ve Demokrasi Yürüyüşü’nde FETÖ terör örgütü aleyhine sloganlar atıldı. Mehter eşliğinde coşkulu kalabalık yürüdü. Ulu Cami önünden başlayan yürüyüş, Demokrasi Meydanı’nda sona erdi.
‘15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü’ anma programında Bursalılarla birlikte yürüyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ihanet şebekesinin 40 yıllık planlarının meydanlara çıkan halk tarafından 4 saatte bozulduğunu hatırlatarak, Türk milletinin ihanete karşı dik duruşunun gelecek kuşaklara örnek olacağını söyledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile Bursa Valisi İzzettin Küçük de birlik ve beraberliğin önemine değinen konuşmalarıyla meydanı dolduran vatandaşları selamladı. Sabaha dek devam edecek olan demokrasi nöbetinde dünyaca ünlü sanatçı Tuluyhan Uğurlu ve Uğur Işılak konserler verecek, ayrıca nöbette ilahiler söylenecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.