Hava Durumu

Orhaneli’de okullara TANAP desteği

BURSA’nın Orhaneli ilçesinde Orhaneli Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nden (TANAP) 187 bin 943 TL'lik proje desteği aldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2019 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2019 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Orhaneli’de okullara TANAP desteği
 Bursa’nın Orhaneli ilçesinde Orhaneli Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nden (TANAP) 187 bin 943 TL'lik proje desteği aldı. Orhaneli Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nin TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programı II. Doğrudan Hibe Çağrısı için sunduğu “Orhaneli Mesleki Eğitim ile Geleceğe Uzanıyor” isimli projesi kabul edildi ve hayata geçirildi. Proje kapsamında liseye destekle PLC, kumanda, tesisat, pano, engelli pano ve kompanzasyon eğitim setleri ile 8 adet bilgisayar ve bilgisayar masası tahsis edildi.


‘KALİTELİ VE  DONANIMLI MESLEKİ EĞİTİM VERECEĞİZ’



Okul Müdürü Mehmet Öncül, ''Öncelikle projenin yazılmasında büyük emekleri olan bir dönem önceki müdür Ali Osman Argın, Rıdvan Tuncer ve Okul Aile Birliği Başkanı Suat Seymen’e çok teşekkür ediyorum. TANAP’ın gerçekleştirdiği proje sayesinde öğrencilerimize kaliteli ve donanımlı meslekî eğitim vereceğiz ve bundan yöre halkımız da yararlanacak" dedi. 



SOSYOEKONOMİK KALKINMAYA KATKI



Azerbaycan doğalgazını Türkiye ve Avrupa’ya taşıyacak 1850 kilometre uzunluğunda ana hat 20 ilden geçecek. Yunanistan sınırında son bulan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP), Türkiye'nin sosyoekonomik kalkınmasına da katkıda bulunuyor.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.