Hava Durumu

Orhangazi ‘den taziye çadırı

Orhangazi Belediyesi, daha önce Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından başlatılan bir çok yeni uygulamaya ilave olarak özel olarak hazırlattığı taziye çadırı ile cenazesi olan vatandaşlara farklı bir hizmet sunmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Orhangazi ‘den taziye çadırı

Orhangazi Belediyesi, özel olarak hazırlattığı ve şişme olarak yaptırılan, 8 dakikada kurulumu yapılabilen taziye çadırını, vatandaşların talep etmeleri halinde cenaze evinin önüne kurabilecek. Cenaze taziyelerinin kabulü için kurulan ve içinde aynı zamanda yine belediye personeli tarafından çeşitli ikramların da yapılacağı çadır ilk olarak Hürriyet Mahallesi'ndeki bir cenaze evinin önüne kuruldu. 

Cenaze sahiplerini ziyaret eden ve taziye çadırında aileye taziyelerini ileten başkan Çağlayan, "Vatandaşların acılı günlerinde istiyoruz ki hiçbir detayla uğraşmasınlar, tüm ihtiyaçları belediyemiz tarafından karşılansın. Bu bağlamda Mezarlıklar Müdürlüğü farklı uygulamaları hayata geçirdi. Taziye çadırı ile de vatandaşlarımıza hizmet sunmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız talep ettiği taktirde taziye çadırımız 8 dakikada istenen yere kurulabilecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.