Hava Durumu

Osmangazi Büyükşehir ile değişecek

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi ilçesinin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Osmangazi Büyükşehir ile değişecek
 Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yönelik değerlendirme toplantılarına İznik, Yenişehir ve İnegöl’ün ardından Osmangazi ile devam etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Merinos AKKM’de, Osmangazi’den yaklaşık 120 muhtarın katıldığı toplantıda, devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi. Bursa nüfusunun yaklaşık yüzde 30’unun Osmangazi’de yaşadığını belirten Başkan Aktaş, ilçede özellikle ulaşım, alt yapı ve sosyal donatı alanlarıyla ilgili konularda büyük talep aldıklarını söyledi. Bütün kesimlerle el ele vererek daha güzel ve yaşanabilir Bursa’yı oluşturacaklarını ifade eden Başkan Aktaş, “Bursa’da herkes ulaşımı konuşuyor. Yaptığımız ufak dokunuşlarla bir rahatlama oldu. İstişare yapmaya önem veririm, bu yüzden muhtarlarımızla buluşuyoruz. Yapacağımız planlarla her alanda daha da iyiye doğru gideceğiz” dedi. 
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da bu tür toplantıları önemsediğini anlatan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez de Büyükşehir Belediyesi ile birlikte atılan adımlarla, ilçede daha iyi hizmetlerin gerçekleşeceğine inandıklarını söyledi. 
Muhtarların söz alarak mahallelerindeki meseleleri dile getirdiği toplantıya, Büyükşehir ve Osmangazi belediyeleri bürokratları ile AK Parti Başkan Yardımcısı Bülent Temelli, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Çömez ve meclis üyeleri de katıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.