Hava Durumu

Osmangazi’de hizmetler hız kesmiyor

Plansız yapılaşma nedeniyle evlerinin arasına sıkışıp kalmış durumdaki Atıcılar Mahallesi Hacı Mustafa Asa Camii’nin bulunduğu alan, çevre düzenlemesi ve parkın hizmete açılmasıyla yepyeni bir görünüme kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2016 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2016 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Osmangazi’de hizmetler hız kesmiyor

Cuma namazı sonrası vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen açılış töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Atıcılar gibi mahallelerimiz, plansız yapılaşma nedeniyle günümüzde sosyal donatı alanı en az olan mahallelerimiz. Bizler, vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda hizmet üretiyoruz” dedi.  

Konuşmasında gündeme ilişkin Betticket değerlendirmelerde de bulunan Başkan Mustafa Dündar, Ankara’da düzenlenen saldırı ve son günlerde bahis artan terör olaylarını kınadı. Dündar, “Ankara’da patlatılan bomba bizleri yas içinde bıraktı. Buradan ölen kardeşlerimize rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Bunlar, bizlerin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik saldırılar.Dualarımız, birlik ve bütünlüğümüzün sağlanması, bizlerin de İstiklal Marşımızı mecliste tek bir ağızdan söyleyebileceğimiz günlerin gelmesi için. Dış düşmanlarımızla uğraşmak kolay, zor olan içerideki düşmanlarımızı def etmek. Rabbim içimizdeki fitneyi def etsin. Allah güvenlik güçlerimize kolaylıklar nasip etsin” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.