Hava Durumu

Osmangazi’de okul bahçeleri yeşilleniyor

Osmangazi Belediyesi, ‘Eğitime Yüzde Yüz Destek’ kampanyası kapsamında Mehmet Ali Deniz İlkokulu’na basketbol sahası ve oyun alanı kazandırırken, okul bahçesini düzenledi. Ayrıca, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Orman Haftası dolayısıyla okul bahçesine fidan dikerek yeşillendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Osmangazi’de okul bahçeleri yeşilleniyor
 İlçe genelindeki 250 okulun bugüne kadar 246’sında çevre düzenlemesi ve tadilat gerçekleştiren, oyun grupları kazandıran Osmangazi Belediyesi, ilçedeki eğitim kurumlarının eksiklerini gidermeyi sürdürüyor. Okullara tamirattan kırtasiye malzemesi yardımına, boya badanadan spor malzemesi dağıtımına kadar birçok alanda destek olan Osmangazi Belediyesi, Mehmet Ali Deniz İlkokulu’na da basketbol sahası ve oyun alanı kazandırırken, okul bahçesinin düzenlemesini yaptı. Okul bahçesine fidan dikerek yeşillendiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ayrıca öğrencilere Osmangazi Belediyesi’nin Orman Haftası dolayısıyla çıkarmış olduğu ‘Kıvırcık Gizemli Ormanda’ kitabını dağıttı. Dağıttığı kitapları öğrencilerin isteği üzerine imzalayan Başkan Dündar, doğanın önemine vurgu yaparak, öğrencilerde çevre bilinci oluşmasını sağladı.

Okul bahçesinde yapılan yatırımları inceleyen ve öğrencilerle birlikte basketbol oynayan Başkan Dündar, “Öğrencilerimizin daha modern şartlarda öğrenim görmelerini sağlamak adına eğitim alanındaki hizmet ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İlçe genelindeki okulların neredeyse tamamına hizmet götürdük. Eğitim konusu belediyelerin sorumluluk alanında olmamasına rağmen biz gençlerimize her zaman en iyi hizmeti sunma konusunda özverili şekilde çalışıyoruz. Mehmet Ali Deniz İlkokulu yeni yapılan bir okul. Osmangazi Belediyesi olarak bu okulumuzun bahçe düzenlemesini gerçekleştirerek, basketbol sahası ve oyun alanı yaptık. Okulumuzu modern bir hale getirerek öğrencilerimizin eğitimine katkı sağladık. Aynı zamanda Orman Haftası olduğu için okul bahçesinde ağaçlandırma çalışmamız oldu. Öğrencilerle birlikte okul bahçesine fidan diktik. Bu fidanlar yeşillenerek okula ayrı bir güzellik katacaktır. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.