Hava Durumu

Osmangazi’den velilere seminer

Osmangazi Belediyesi ile Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği tarafından düzenlenen seminerde, velilere çocukları sağlıklı bir şekilde okula uyum sürecini hazırlamaları konusunda bilgiler verildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2018 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2018 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Osmangazi’den velilere seminer
 Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘‘Çocuğum Okula Hazır mı?’’ konulu seminere Bursa’nın çeşitli bölgelerinden birçok vatandaş iştirak etti. Sohbet havasında geçen seminerde ailelere çocuk gelişimi hakkında bilgiler veren Uzman Psikolojik Danışman Gönül Hazneci, ailelerin hangi konulara dikkat etmesi gerektiğini ve çocukların eğitim-öğretim hayatının ilk önce evde başladığını belirtti. Seminer, gün boyu soru cevap şeklinde devam etti. 
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da geleceği emanet edeceğimiz çocukların eğitiminin büyük önem arz ettiğini belirterek, “İşletmeler Müdürlüğümüz ev sahipliğinde gerçekleşen seminerde, velilerimize çocuklarının sosyal ve ruhî gelişimleri konusunda bilgiler sunuldu. Eğitim öğretim dönemi başlamadan önce düzenlenen seminerin çocuklarımıza ve velilerimize faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.