Osmanlı domatesi yüzleri güldürdü
 Tohumu Bulgaristan’da tesadüfen bulduğunu belirten Necmettin Kuruhan, “Yaptığımız araştırmalarda bu pembe domatesin gerçek Osmanlı domatesi olduğunu öğrendik. Şu an buna ağırlık veriyoruz. Çünkü ince kabuklu, bol etli. Bu domates özellikle lüks restoranlar tarafından tercih ediliyor. Bu mahsulü 12 ay temin etmenin yollarını arıyoruz. Seralarda domatesi toplamaya başladık. Kalitesi çok iyi. Seralarımız da 5-6 çeşit domates yetiştiriyoruz, ancak lüks restoranlar Osmanlı domatesine rağbet gösteriyor” dedi.

13 dönüm serası bulunduğuna dikkat çeken Necmettin Kuruhan, “Bu seralarımızdan 12 ay mahsul elde ediyoruz. Yerli ohum kullanıyoruz. İsrail tohumunu kesinlikle kullanmıyoruz. Yerli tohumlar çok lezzetli” diye konuştu.

İHA
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner35

Kayıp Katarlı çocuğun kardeşiyle oyun oynarken...
Uludağ’da dün akşamüstü kaybolan Katarlı 9 yaşındaki çocuk, 18 saatin sonunda arama kurtarma ekipleri...

Haberi Oku