Hava Durumu

‘OTOSANSİT GÖZ BEBEĞİMİZ ‘

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, vatandaşlarla bir araya gelerek ilçenin sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2020 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2020 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
‘OTOSANSİT GÖZ BEBEĞİMİZ ‘
 Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, ilçe ekonomisinin can damarlarından olan Oto Sanayi Sitesi’ni (OTOSANSİT) ziyaret etti. Esnaf ile bir araya gelerek, onların görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, pandemi sürecini hatırlatarak, sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda esnafa uyarılarda bulundu. Şehri; ekonomik, kültürel, tarihi ve doğal zenginlikleriyle bir bütün olarak değerlendirdiklerinin altını çizen Başkan Yılmaz, “Bu bütüncül yönetim anlayışımız kapsamında toplumun tüm kesimlerinin şehrin yönetiminde aktif olarak yer almasını ve sorunların çözümüne katkı sağlamasını çok önemsiyoruz. İlçemiz için üreten, Yıldırım’ın değerine değer katan esnafımızın her zaman yanında olmaya, onların işlerini kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.


BİRLİKTE YÖNETİYORUZ


Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra gönül belediyeciliği anlayışı kapsamında her fırsatta Yıldırımlılarla birlikte olmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Göreve talip olduğumuzda ‘Sensiz Olmaz Yıldırım’ demiştik. Bu minvalde mesaimizin büyük bir bölümünü vatandaşımızın içinde geçirmeye dikkat ediyoruz. Esnafımızla, yaşlılarımızla, dezavantajlı kardeşlerimizle, öğrencilerimizle sık sık bir araya gelerek onların görüş ve önerilerinden istifade ediyor, onların şehir yönetiminde aktif bir şekilde yer almasını sağlıyoruz. Hemşehrilerimizle bir araya gelmeye bundan önce de olduğu gibi önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Yılmaz’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren OTOSANSİT esnafı, desteklerinden dolayı Yıldırım Belediyesi’ne ve Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.