Hava Durumu

Oyuncak Kütüphanesi’nde atölye çalışmaları başladı

Uludağ üniversitesi Eğitim fakültesi okul öncesi anabilim dalı öğretim elemanları Alipaşa kütüphanesinde atölye çalışmalarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Oyuncak Kütüphanesi’nde  atölye çalışmaları başladı

Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okulöncesi Anabilim Dalı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği  “Oyuncak Kütüphanesi Projesi” kapsamında Prof. Dr. Handan Asude Başal’ın koordinatörlüğünde öğretim elemanları , anne-baba ve çocuklara yönelik etkinlikler düzenliyor. Kütüphanede anne-baba ve çocuk atölye çalışmaları, seminerler, eğitimler düzenlenmesi hedeflenirken ilk çalışma altı anne-baba ve altı çocuk ile Ultrabet Öğr. Gör. Dr. Elvan Şahin Zeteroğlu ve Okt. Murat Çırpan tarafından yapıldı.

İLK ÇALIŞMA “TUZ SERAMİĞİ”

Etkinlikte çalışma konusu, tuz seramiği yapımı olurken çocuk ve ebeveynler oyun hamurunu elleriyle yoğurdu ve çeşitli kalıplar yardımıyla şekiller verdi. Çocuk ve ebeveynler daha sonra tuz seramiğini suluboya ile renklendirdi. Oluşturulan çalışmalar; kalpler, hayvan figürleri, el baskıları kurumaya bırakıldı ve evlerinde kullanmaları için çocuklara verildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.