Hava Durumu

Özdemir, “Bursa halkı kazandı”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Şadi Özdemir, DOSAB Termik Santrali ÇED raporunun Bursa 2. İdare Mahkemesi’nce iptal edilmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Özdemir, “Bursa halkı kazandı”
Şadi Özdemir, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Mevkiine yapılmak istenen santrale karşı akademik odalar, emek örgütleri, dernekler, çevre örgütleri ve CHP Bursa Milletvekillerinin de dahil olduğu 106 katılımcıyla DOSAB Termik Santrali’ne Hayır Platformu’nun oluşturulduğunu ve platformun 2,5 yıldır sürdürdüğü mücadeleyi kazanmasıyla Bursa’nın da kazandığını ifade etti.

Hukuksal süreçte Cumhuriyet Halk Partisi’nin de müdahil olduğunu ifade eden Özdemir ; “Partimiz adına davaya CHP Bursa Milletvekillerimiz Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhan Sarıbal ve CHP İl Sekreterimiz Muharrem Or ile beraber TMMOB’a bağlı oda avukatları, Bursa Barosu Çevre Komisyonu da dahil çok sayıda avukat destek verdi. Bursa 2. İdare Mahkemesi, bizim 2,5 yıl önce dile getirdiğimiz gerekçelerle DOSAB Termik Santrali ÇED raporunu iptal etti. Şehrimiz için büyük zararları olan santrale karşı Bursa halkı birleşti ve DOSAB kaybetti” açıklamasında bulundu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.