Hava Durumu

Özdilek'ten Bursa'ya Modern Konutlar

Türkiye’nin köklü firmalarından Özdilek Holding, Bursa’da 15 bin metrekare alana yaptığı konutlarla yatırımlarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Özdilek'ten Bursa'ya Modern Konutlar
 Özdilek Holding, 2013 yılında Eskişehir’de hayata geçirdiği Loft Konutları’ndan sonra Bursa’da yeni bir konut projesine daha imza atıyor. Nilüfer’de hayata geçirilen projede 9 blok ve 116 daireden oluşan Orange City, modern mimarisi, yenilikçi tasarımı ve sosyal alanları ile dikkat çekiyor.
’Burada hayat var’ sloganıyla konforlu ve fonksiyonel tasarlanan Orange City’nin tanıtımında konuşan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, "5 bin metrekarelik yeşil alanı, 560 Jestbahis metrelik koşu parkuru, sosyal tesisi, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve saunasıyla refahı bir üst seviyeye çıkartan konutlar inşa ediyoruz. Fethiye’de toplam 22 bin 747 metrekare inşaat alanına sahip olan projede 118 metrekareden 321 metrekareye kadar 2+1, 3+1, 4+1 dublex daireler bulunmaktadır" diye konuştu.
Dairelerin yıl sonunda teslim edileceğini ifade eden Özdilek, "16 adet 2+1, 74 adet 3+1 ve 24 adet 4+1 dubleks dairelerde birinci sınıf malzemeler kullanıldı. Binalar deprem yönetmeliğine uygun radye temel ve özgün dış cephe tasarımı ile dikkat çekecek" dedi.
Konuşmaların ardından Özdilek, tanıtıma katılanlara örnek daireyi gezdirdi. Dairelerin 437 bin liradan satışa çıkarılacağı açıklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.