Hava Durumu

(özel haber) Hedefini büyük tutan takı tasarımcısı

Bursa’da yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanı, türbeleriyle ünlü Kavaklı Caddesinde bulunan, Aynur Hezer ve kızı Seher Nur Hezer tarafından işletilen Butik, el yapımı tasarımlarıyla kendine hayran bırakıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
(özel haber) Hedefini büyük tutan  takı tasarımcısı

Aynur Hezer ve kızı,Seher Nur Hezer tarafından ünlü Kavaklı Caddesinde işletilen Nur Butik isimli işyerinde, Bayan iç ve dış giyim,aksesuarlar,takı,ayakkabı,hediyelik eşya,kozmatik,çorap ve çocuk giyimi olarak, müşterilerin hizmetine sunuluyor. Bu butikteki özel takı tasarımları, Zübeyde hanım Meslek Lisesi El Sanatları Bölümünden mezun olan Seher Nur Hezer ‘e ait.

ANNE, KIZ OMUZ OMUZA…

Ürettiği takıları kendi el emeğiyle yaptığını belirten Seher Nur Hezer,” Yapmış olduğum takıları kafamda tasarlıyorum. Özel takı tasarım, büyük beden,çoçuk giyim,bayan giyim,aksesuar üzerinde 2 yıldan beri Bursalılara, Annem Aynur Hezer ile birlikte hizmet vermekteyiz. En çok sattığımız ürünler büyük bedendir “dedi.

7 YAŞINDAN BERİ…

Hezer daha  sonra şöyle dedi.Yedi yaşından beri takı tasarım işleri ile uğraşıyorum.Zübeyde Hanım Meslek Lisesi El Sanatları bölümünden 2013 yılında mezun oldum.Bu takı tasarım yapma işini çocukluğumda meraklıydım. Onun  için El Sanatları Bölümünü okudum. Ama genede bu benim yeteneğim olduğu için  takı üzerine çeşitli tasarımlar yapıyorum. Bunları Butiğimizde müşterilerimize sunuyoruz, müşterilerimize genellikle kolye, şahmeran,bileklik,küpe,halhal ve ayrıca bunların dışında elbise üzerine boncuk,oya,taş işlemi yapıyorum.” İfadelerini kullandı.

TURİSTLERİN UĞRAK YERİ…

Hezer;” Dükkanımız,Bursa’nın tarihi bir yerde yerli ve yabancı turistlerin Bursa’ya geldikleri zaman ilk ziyaret ettikleri yerlerden biri olan,Tophane ve Üftade Hazretlerine yakın olan,Kavaklı caddesinde olduğundan işyerimize muhakkak uğrarlar ve bu ürünleri  satın alırlar.dedi. Hezer son olarak;” Dönemimizin Osmanlı Tarihine dayanan,gromofon,dikiş makinası,oyalı çantalar,eski gözlükler ürünlerimizin arasındadır. Hedefim büyük, inşallah yaptığım bu takı tasarımlarıma daha yenilerini  eklerim diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.