Hava Durumu

Pedallar Çevre İçin Çevrildi

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Tophane'den Mudanya'ya Bisiklet Turu "Araba senin yol hepimizin" sloganıyla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Pedallar Çevre İçin Çevrildi
 Mudanya  Belediyesi'nin destekleriyle bu yıl 9'uncusu düzenlenen  Tophane'den  Mudanya'ya Bisiklet Turu "Araba senin yol hepimizin" sloganıyla gerçekleştirildi.

Mudanya Belediyesi, Kent Konseyi'nin destekleriyle hayat bulan 9'uncu  Tophane'den  Mudanya'ya bisiklet turu yüzlerce bisikletçinin katılımıyla gerçekleştirildi. Hakan - Nuray Özdündar'ın anısının da yaşatıldığı bisiklet turunda yolların sadece otomobillere ait olmadığı vurgulandı. Tarihi  Mudanya Bandosu'nun marşlarıyla destek verdiği etkinliğe  Mudanya Belediye Başkanı  Hayri Türkyılmaz,  Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, 2440 Bölge Guvernörü İsmail Rodoplu,  Tophane Rotary Kulübü Dönem Başkanı Remzi  Abdioğlu'nun yanı sıra, Rotary Kulübü yöneticileri ile vatandaşlarında katıldığı etkinlikte trafikte yaşanan olumsuzluklara dikkat çekildi. Her yıl farklı bir konsept ile gerçekleşen bisiklet turunda bu yılda daha sağlıklı bir çevre, güzel bir trafik ve daha yaşanılabilir bir dünya için mesajlar verildi.

'ÖZGÜRLÜKLERE DE SAYGI GÖSTERİLSİN'

Etkinlik kapsamında bisikletçileri Barışın ve Kardeşliğin Başkenti  Mudanya'da ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren  Mudanya Belediye Başkanı  Hayri Türkyılmaz, tüm sporcuları ve emeği geçenleri kutladı. Etkinliğin  Mudanya'da anlam kazandığını da ifade eden Türkyılmaz, "Trafikte de barış, kardeşlik, sevgi ve saygı için yapılan bir etkinliktir. Keşke bunların farkına herkes varabilse. Yeter ki insanlar karşısındakinin özgürlüklerine de saygı göstermesini bilsinler. Bugün bizlerle birlikte olan tüm bisikletçilerimize ve emek herkese teşekkür ediyor, seneye tekrar birlikte olmayı diliyorum" dedi.

Mudanya Belediyesi tarafından katılımcılara kumanya ikramı yapılırken, gerçekleşen çekilişlerle sporculara bisiklet ve kask gibi hediyeler verildi.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.