Hava Durumu

PIRELLI CARRIER ALL SEASON’U BURSA’DA TANITTI

Pirelli’nin hafif ticari araçlar için geliştirdiği ve dört mevsim kullanılabilen lastiği Carrier, Bursa’da gerçekleştirilen bir etkinlikle bölge yetkili satıcılarına tanıtıldı. Kış lastiği yönetmeliklerine de uygun olan Carrier All Season, hem uzun ömrü hem de her türlü zemin koşulundaki üstün performansı ile öne çıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
PIRELLI CARRIER ALL SEASON’U  BURSA’DA TANITTI
 Türk Pirelli’nin İzmit’teki fabrikasında üretilen Carrier All Season yenilenmiş dört mevsim hamuru ve yeni taban profili sayesinde yıl boyunca dört mevsim hareketlilik ve güvenlik sunuyor. Bir önceki nesle göre yüzde 20 daha fazla kilometre ömrü olan Carrier All Season, kış lastiği yönetmeliklerine de uygun. Bu nedenle, bu lastiği kullanan sürücüler, kış aylarında da lastik değişimine gerek duymuyor.

Hem kuru hem de ıslak zemin üzerinde güvenliğin yanında, üstün performans da sağlayan Carrier All Season, Bursa’da gerçekleştirilen bir etkinlik ile Pirelli Bölge Yetkili Satıcıları’na tanıtıldı. Pirelli Otomobil Lastikleri Pazarlama Müdürü Alper Aydın’ın katılımıyla, Sheraton Bursa Hotel’de gerçekleştirilen toplantıda Bursa ve çevre illerdeki yaklaşık 80 satış yetkilisine Carrier All Season ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Türkiye’de hali hazırda trafikte olan hafif ticari araçların yüzde 80’ini ile uyumlu ölçü yelpazesine sahip olan Carrier All Season, Ağustos ayından itibaren Türkiye genelinde bulunan tüm Pirelli satış noktalarında kullanıcılar ile buluşuyor. Pirelli’nin hafif ticari araçlar için geliştirdiği Carrier lastik serisi 2014 yılında satışa sunuldu. Filolar için mükemmel çözüm ortağı olan seride dört mevsimin yanında, yaz ve kış lastiği serileri de bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.