Hava Durumu

Ramazan coşkusu on birinci akşamında

Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri, Merinos Park’ta sahne etkinlikleri ile devam etti. 11 ayın sultanına özel kurulan alışveriş stantları, çocuk oyun alanları ve eğlence parkurları, ramazanın on birinci gününde de ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2018 18:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2018 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Ramazan coşkusu on birinci akşamında
 Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Şube Müdürlüğü koordinasyonunda Bursa Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen ‘Şehr-i Ramazan’ etkinlikleri, vatandaşlardan yoğun ilgi çekmeye devam ediyor. Rahmet ayının on birinci  akşamında Merinos Park’ta kurulan sahnede, teravih namazı öncesi, Burak Çağatay Serinbaş’ın ‘Kavuklu’ performansı miniklerin neşesi oldu. Büyüklerden de alkış alan gösterinin ardından, çocuklarla yapılan küçük yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu.

Teravih namazı sonrası sahne alan Hayali Nevzat Çiftçi, etkinlik alanını dolduran ziyaretçilere alışılmışın dışında bir Karagöz gölge oyunu sundu. Canlı sazlar eşliğinde, dev perdede icra edilen oyun büyük ilgi gördü. Orkestranın çaldığı müzik ve seslendirilen şarkılarla farklı bir Karagöz oyunu izleyen ziyaretçiler, etkinliğe tam not verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.