Hava Durumu

Roman KIM Bursa sahnesinde

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, bir internet fenomeni olmasının ardından dünya sahnelerini kasıp kavuran, sıradışı keman virtüözü Roman KIM’i Türkiye’de ilk kez Bursa’lı sanatseverlerle buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2016 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2016 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Roman KIM Bursa sahnesinde

Terörün toplum üzerinde yaratmak istediği korku ve çöküntüyü rehabilite edebilecek en büyük gücün eğlence değil, sanat olduğunun ifade edilerek saygı duruşu yapılan konser dakikalarca ayakta alkışlandı, özel konsantrasyon gözlükleri kullanan ve ilgi odağı olan sanatçı istek üzerine bis yaptı.

Uzun zaman Türkiye’de yaşayan, Türk dinleyicisinin yakından tanıdığı ve sevdiği İtalyan orkestra şefi Antonio PIROLLI’nin yönettiği konserde, solist olarak bitmek bilmeyen olağanüstü enerjisi, binlerce kez tıklanarak izlenme rekorları kıran virtüözlük performansları, klasik eserlere yaptığı sıradışı düzenlemeleriyle dünya sahnelerinde haklı bir şöhrete erişen keman sanatçısı Roman KIM sahne aldı.

5 yaşında kemana başlayıp ilk büyük ödülünü 7 yaşında alan Roman KIM’in yaptığı düzenlemeler ünlü yayınevlerince basılıyor ve Sanatçı kullandığı telleri kendisi imal ediyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.