Hava Durumu

RUMELİSİAD üyeleri sektör toplantısında bir araya geldi

Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, üyelerinin birbirlerini daha yakından tanımaları ve iş birliklerini geliştirmeleri amacıyla gerçekleştirdiği sektör toplantılarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2019 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2019 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
RUMELİSİAD üyeleri sektör toplantısında bir araya geldi
 Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD) sahip olduğu misyon doğrultusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Bu doğrultuda üyeler arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla ‘Makine İmalat ve Sanayi Sektör Toplantısı’ gerçekleştirildi. Toplantıda otomotiv yan sanayi, makine imalatçıları, yenilenebilir enerji, yan sanayi, satış ve servis hizmetleri ile danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren dernek üyeleri bir araya gelerek firmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Dernek binasında düzenlenen toplantıda konuşan RUMELİSİAD Başkanı Ömer Kumova, çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başarılı prajeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Kumova, “Kurulduğumuz günden bu yana derneğimizi ulusal ve uluslararası düzeyde en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çabalıyoruz. Bu kapsamda üyelerimizin kendi içindeki ticaret hacmini artırma odaklı çalışmalarımız da var. Sektör toplantımızda üyelerimizin birbirlerini daha yakından tanımaları ve iş birliği potansiyellerini arttırmalarını amaçlıyoruz. Bu toplantılarımızda üyelerimiz yaptıkları işleri, sektörlerini ve kendilerini ayrıntılı bir şekilde anlatma imkanı buluyorlar” dedi. Kumova, üyeler arasındaki ilişkileri güçlendirmak amacında olduklarının altını çizerek, bu tür etkinliklere devam edeceklerini kaydetti.

 

Biz büyük bir aileyiz

 

Türkiye ve dünya ekonomisine her yıl milyarca dolar katma değer üreten Rumeli kökenli Türk iş dünyasının temsilcileri olduklarını ifade eden Kumova, “Dernek bünyesinde geliştireceğimiz projelerle hem ülkemizin gelecek hedeflerine katkı sağlamayı hem de Balkan ülkelerindeki potansiyeli harekete geçirmeyi hedefliyoruz. Kültürlerarası sosyal ve ekonomik bağın gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarımızla RUMELİSİAD’ı en iyi şekilde geleceğe taşıyacağız. Fark yaratan çalışmalara imza atmaya ve hem Bursa, hem Türkiye, hem de Balkan ülkelerinin geleceğine ışık tutacak katma değerli projeler geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.