Hava Durumu

Sağlıklı şehir projeleri ödüllendiriliyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin başkanlığını yaptığı Sağlıklı Kentler Birliği, 2017 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması başvurularını almaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2017 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2017 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Sağlıklı şehir projeleri ödüllendiriliyor
 Başarılı sağlıklı şehir projelerinin üretilmesini özendirmek amacıyla bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek yarışmada sosyal sorumluluk, sağlıklı yaşam, sağlıklı şehir planlaması ve sağlıklı çevre başlıklarında projeler sunan üye belediyeler değerlendirilecek. Üyeler arasında yarattığı rekabet ile şehircilik için güzel örneklerin ortaya çıkarılmasını desteklediklerini belirten Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Recep Altepe, “Geçtiğimiz yıl 34 üye belediyeden 100 proje başvurusu yapıldı. Bu yıl artan üye sayımızla daha fazla başvuru bekliyoruz. Belediyeler arası rekabeti daha eşit hale getirebilmek için bu yıl değerlendirmeler büyükşehir belediyeleri, il belediyeleri, büyükşehir ilçe belediyeleri ve diğer ilçe belediyeleri için ayrı ayrı yapılacak” dedi.
Yarışmaya üye belediyeler 18 Ağustos 2017 tarihine kadar başvurabilecekler. Yarışma sonuçları ise 14 Eylül’de jüri üyeleri tarafından belirlenecek ve ödül töreni Ekim ayında Kahramanmaraş’ta gerçekleşecek birlik buluşmasında yapılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.