Hava Durumu

'Şehrin Işıkları' sergisi Bursa’yı aydınlatıyor

ULUDAĞ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nin (UEDAŞ) bu yıl uluslararası katılıma açılan “Şehrin Işıkları Fotoğraf Yarışmasında” dereceye giren 50 fotoğraf, Bursa Tayyare Kültür Merkezi’nde görülebilecek. Sergi, 15 Haziran Cumartesi gününe kadar ziyarete açık tutulacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2019 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2019 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
'Şehrin Işıkları' sergisi Bursa’yı aydınlatıyor
 Enerji sektöründe hizmet veren Limak Enerji Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (UEDAŞ) kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtım hizmetinin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği destekle devatandaşların hayatlarına dokunuyor. UEDAŞ’ın 6 yıldır geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl ilk kez uluslararası katılıma açılan “Şehrin Işıkları Fotoğraf Yarışmasında” dereceye giren 50 fotoğraf, Bursa’nın Osmangazi İlçesi’ndeki Tayyare Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sergi, 15 Haziran Cumartesi gününe kadar vatandaşların ziyaretine açık tutulacak.


ÜÇÜNCÜ KEZ SERGİLENİYOR



Geçtiğimiz aylarda Ankara’da Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Sergi Salonu’nda ve Bursa’nın Osmangazi İlçesi’ndeki KoruparkAVM’desanatseverlerle buluşan söz konusu fotoğraflar bu yıl üçüncü kez sergileniyor. Fotoğrafların UEDAŞ’ın hizmet bölgesinin yanı sıra, Türkiye’nin çeşitli illerinde sergilenmeye devam edeceği belirtiliyor.



FOTOĞRAFLAR DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN



UEDAŞ’ın, 'Gece ve Işık' temasıyla düzenlediği “Şehrin Işıkları Fotoğraf Yarışması” her yıl amatör veya profesyonel binlerce fotoğraf tutkununu bir araya getiriyor. Bu yıl ilk kez uluslararası katılıma açılan yarışmaya, 15 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında,Avustralya, Tayland, Kıbrıs, Amerika, İran, Slovenya, Hindistan, Suudi Arabistan, İspanya, Azerbaycan, İtalya, Portekiz gibi ülkelerden 5 bin 204 başvuru geldi.



Geçtiğimiz yıl 3 bin 821 başvuruya sahne olan yarışmanın başvuru sayısında yüzde 36’lık bir artış gerçekleşerek, yarışma tarihinin başvuru rekoru kırıldı. En fazla 5 fotoğrafla katılan yarışmacılar dereceye girebilmek için mücadele etti. Ayrıca sergilerden elde edilen tüm gelirlerşirketin sosyal sorumluluk projelerine aktarılıyor.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.