Hava Durumu

ŞENGEZER ve SARIKAYA GİTTİ GİDER!

Ali Ay döneminde sözleşmesi uzatılan geçen sene oynadığı maçlarda performansı ile dikkatleri üzerine çekerek transferin gözdesi haline gelen genç kaleci Muhammed Şengezer ile yine altyapıdaki cevherlerden biri olarak görülen Muhammed Emin Sarıkaya’nın durumu hafta içinde netlik kazanacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2019 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2019 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ŞENGEZER ve SARIKAYA GİTTİ GİDER!
 

Milli takıma kadar yükselen başarılı eldiven Muhammed Şengezer bilindiği gibi Bursaspor’un küme düşmesinin ardından alacakları olan tüm futbolcular kulübü UEFA ve TFF’ye şikayet ederken sadece Aytaç Kara ve Muhammed Şengezer bu yola başvurmamıştı.

MESTAN’IN GÖZÜ GELECEK PARADA!

Mesut Mestan döneminde ise ekonomik çaresizlik nedeniyle atın yumurtlayan tavuk gözüyle bakılan Muhammed Şengezer için Mestan’ın piyasayı zorlamasının ters tepebileceği iddia ediliyor. Bursaspor’un içinde bulunduğu ekonomik çaresizliğinin farkında olan tüm spor piyasasının bu durumu kendi menfaatleri uğruna kullanması aslında ülke futbol piyasasının gerçeğini orta koyuyor.

Mesut Mestan’ın şu anda tahtayı açabilmek için Muhammed Şengezer ve Muhammed Emin Sarıkaya’nın transferinden gelecek olan paraya ihtiyacı olması her iki genç futbolcunun transferini aslında mecbur kılıyor. Şu anda Başakşehir’in her iki futbolcu için 11 milyon liraya kadar çıkması transferin gerçekleşmesine ramak kalması olarak değerlendiriliyor.

BAŞAKŞEHİR TRANSFERLERDEN VAZGEÇERMİ?

Bu transferde karşılaşılabilecek sorunlardan biriside Mesut Mestan’ın kulübün içinde bulunduğu şartlar nedeniyle daha fazla para talep etmesi halinde Başakşehir’in bu transferlerden vazgeçebileceği ihtimali olması. Transfer piyasasında tüm kulüplerin içinde bulunduğu şartlar nedeniyle arz talep dengesinin aşağılara çekilmek istenmesi karşısında bu transferlerinde ne olacağı merak konusu oldu.

Her iki futbolcunun geleceği ve kariyerinin yanı sıra Bursaspor’un menfaatlerinin bir noktada birleşeceği ve bu transferlerin bu hafta içinde bitebileceği tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.