Hava Durumu

Spor'un çıtası İlçelerde de yükseliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden 1923 Mustafakemalpaşa Spor Kulübü yöneticileri, spora verdikleri destekler nedeniyle Başkanvekili Abdülkadir Karlık’a teşekkür plaketi verdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, sadece Başkan Altepe döneminde yapılan spor tesisi sayısının 230’u aştığını belirterek, Mustafakemalpaşa başta olmak üzere tüm ilçelerde spora verilen desteğin süreceğini kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Spor'un çıtası İlçelerde de yükseliyor

 Mustafakemalpaşaspor’un mahkeme kararıyla kapatılmasının ardından ilçenin adının yeşil sahalarda yaşatılması amacıyla 2 yıl önce kurulan ve bu kadar kısa sürede önemli başarılara imza atan 1923 Mustafakemalpaşaspor Kulübü Başkanı İlhan Çakmakçı ve kulüp yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Heykel’deki tarihi binada Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık tarafından ağırlanan kulüp yöneticileri, Başkan Altepe’nin spora olan ilgisinin Bursa için büyük bir kazanç olduğunu belirterek, spora destekleri nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ni teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık da sadece Başkan Altepe döneminde yapılan spor tesisi sayısının 230’u aştığını belirterek, sadece futbol değil sporun tüm branşlarına yönelik tesisler yapıldığını hatırlattı. Sağlıklı ve sporcu bir nesil yetişmesi hedefiyle sadece kent merkezinde değil tüm ilçelerde önemli spor projelerinin hayata geçirildiğini ifade eden Karlık, “Mustafakemalpaşa ilçemizde de stadyumun yenilenmesinden yeni sahalar yapılmasına kadar her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Yeter ki gençlerimiz spor yapsınlar ve kendilerini geliştirsinler” dedi.

1923 Mustafakemalpaşaspor Kulübü Başkanı İlhan Çakmakçı, günün anısına Başkanvekili Abdülkadir Karlık’a spora verdikleri destekler nedeniyle teşekkür plaketi verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.