Hava Durumu

“Tek derdimiz okumak”

MHP Bursa İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya Bursa Orhangazi Üniversitesi'nin mağdur öğrencileri katıldı. MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Ali Osman Memiş, MHP olarak mağdur olan öğrencilerini yanında olacaklarını ve bu mücadeleye destek vereceklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“Tek derdimiz okumak”

Bursa MHP İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Ali Osman Memiş, Bursa Orhangazi Üniversitesi'nin mağdur öğrencileri katıldı.  Öğrencilerin sözcüsü Tuğrul Timur, “Bizler tek derdi okumak olan öğrenciler, okutma aşkını yitirmeyecek kadar mesleğinin hakkını veren akademisyenlerimiz, siyasi düşüncelere karışmadan sadece ekmek kapısı olarak gördüğü personellerimiz olarak buradayız. Sesimizi duyurmak istediğimiz, o kurumlarda bulunduğumuzdan dolayı haksız yere suçlandığımız FETÖ’ nün okullarındaki yönetime el konulunca geriye yönetim hariç, giden masum hakları yok sayılmış bireyler, bir de cansız binamız kaldı. Tek derdimiz hükümetimizin atayacağı temiz rektör ve temiz yönetim kuruluyla, saygınlıklarından mahrum edilen akademisyenlerimiz, amacı ihanet olmayan personellerimiz ve bizler bu vatanın gelecek vadeden Türkiye Cumhuriyeti’nin masum evlatlarıyla eğitim haklarımızın, çalışma haklarımızın sağlanmasıdır. Biz FETÖ’ nün değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin evlatlarıyız” açıklamasında bulundu.

MEMİŞ:“HER ZAMAN ARKANIZDAYIZ”

Bursa MHP İl Başkan Yardımcısı Ali Osman Memiş, mağdur olan öğrencilerin, haklarını sonuna kadar desteklediklerini ve bu mücadeleyi öğrencilerle birlikte yürüteceklerini söyledi.  Oğulcan SARIŞEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.