Hava Durumu

Teknoloji Fen’de heyecan başladı

Bursa'daki Teknoloji Fen Okullarında minik öğrenciler ders başı yaptı. Okul hayatına ilk kez merhaba diyen ana sınıfı öğrencileri kendileri için hazırlanan bir birinden eğlenceli etkinliğe katıldı. Lise heyecanı saran 8'inci sınıf öğrencileri ise hazırlık çalışmalarına yoğun bir tempoda başladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2018 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2018 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Teknoloji Fen’de heyecan başladı
 2018-19 Eğitim Öğretim yılına merhaba diyen Bursa Teknoloji Fen Okulları yeni öğrencileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşıyor. 2.yuvalarına kavuşmanın heyecanını aileleriyle birlikte yaşayan ana sınıfı öğrenicileri, kendileri için hazırlanan özel sınıflarda birbirinden eğlenceli etkinliklere katılıp eğitim alıyor. 8'inci sınıf öğrencileri ise liselere hazırlık çalışmalarına yoğun bir tempoda başladı. Hayallerine ve hedeflerine ulaşmak için çalışmalarının gerektiğinin bilincinde olan öğrenciler, kendileri için oluşturulan özel programlarla yeni döneme hazırlanıyor. 
İngilizce oryantasyon programında İngilizce derslerini eğlenceli bir şekilde işleyen ve temel İngilizce bilgilerini tekrar etme imkanı bulan öğrenciler, etkinlik temelli dersler ile yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.