Hava Durumu

TEOG’DA YENİ DÖNEM ÖDÜLLE BAŞLADI

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ALACAHIRKA ÇOCUK VE GENÇLİK MERKEZİ’NDE DÜZENLENEN TEOG HAZIRLIK KURSLARI SAYESİNDE SINAVDA BAŞARI GÖSTERİP, İYİ OKULLARA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLER, TABLETLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2017 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2017 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
TEOG’DA YENİ DÖNEM ÖDÜLLE BAŞLADI
 Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alacahırka Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen TEOG hazırlık kursları sayesinde sınavda başarı gösterip, iyi okullara yerleştirilen öğrenciler, tabletle ödüllendirildi. Yeni dönem TEOG kurslarının açılış törenine katılıp, başarılı öğrencileri tabletle ödüllendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni dönem kurslarına katılacak tüm öğrencilere de başarılar diledi.

Eğitim kurumlarına spor salonları kazandırılması, okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi, ortak sınavlara sponsorluk, okullara spor malzemesi desteği, kent merkezindeki okulların yenilenmesi ve üniversite öğrencilerine yurt kazandırılması gibi eğitim yatırımlarını hep ön planda tutan Büyükşehir Belediyesi, bu yatırımların meyvelerini de topluyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Alacahırka Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde ücretsiz düzenlediği temel eğitimden orta öğretime geçiş kurslarına katılan öğrenciler, sınavlarda önemli bir başarı gösterdi. TEOG kurslarının yeni dönemin başlangıcı için düzenlenen törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sınavlarda başarı gösteren öğrencilere tablet hediye etti.

Tek hedefimiz donanımlı bir gençlik
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni neslin daha donanımlı, idealist, çevre, tarih ve kentlilik birincine sahip bireyler olarak yetişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Hedefleri olan Türkiye’nin geleceğini gençlerin inşa edeceğini ifade eden Başkan Altepe, “Bizler de bunun için gençlerimizin titriyoruz. Onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Farklı noktalarda açtığımız çocuk ve gençlik merkezlerinde bir taraftan onlara kentlilik bilinci aşılarken, diğer taraftan güzel alışkanlıklar kazanmalarını sağlıyoruz. Burada ekip olmayı, birlikte çalışmayı öğreniyorlar. Bir taraftan sınavlara hazırlanırken, diğer taraftan kişisel gelişimlerini sağlayacak satranç, müzik, halk oyunları, İngilizce, işaret dili gibi birbirinden farklı eğitimleri burada bulabiliyorlar. Bu yıl TEOG sınavında başarı gösteren çocuklarımızı tebrik ediyorum, yeni dönemde kurslara katılacak çocuklarımıza da başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Altepe, Alacahırka Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kurslarda sınava hazırlanıp iyi okulları kazanan Eda Karataş, Delfin Su Aydoğan, Elif Saka, Fatma Demir ve Ahmet Eren Şirin’e birer tablet hediye etti.
Daha sonra yeni dönemin açılış pastası da Başkan Altepe ve protokol üyeleri tarafından kesildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.