Hava Durumu

TOFAŞ'TA PARTIZAN VE FENERBAHÇE BEKO MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

TOFAŞ Basketbol Takımı’nın 13 Kasım’da Avrupa’da Partizan NIS ve 17 Kasım’da ligde Fenerbahçe Beko ile oynayacağı maçların biletleri Biletix’ten satışa sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
TOFAŞ'TA PARTIZAN VE FENERBAHÇE BEKO MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI
 Ligde ve Avrupa’da evinde önemli maçlara çıkacak olan TOFAŞ’ta iç sahada üst üste oynanacak iki maçın biletleri satışa çıktı. 7Days Eurocup’ta 13 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Sırbistan temsilcisi Partizan NIS’i; ING Basketbol Süper Ligi’nde ise 17 Kasım Pazar günü saat 15.15’te Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak olan Mavi Yeşilliler, bu iki zorlu maçta taraftarının desteğine fazlasıyla ihtiyaç duyarken, Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmaların biletleri biletix.com’dan (online satış) ve Biletix parekende noktalarından satışa sunuldu. Partizan maç günü salon gişe bilet satışı 14.00’te; Fenerbahçe Beko maç günü gişe bilet satışı ise 10.00’da başlayacak.

 

KOMBİNE SAHİPLERİNİN DİKKATİNE!

2019-2020 Sezonu kombine kart sahibi ve kombinesini basılı olarak talep eden taraftarlar, kombinelerini Partizan ve Fenerbahçe Beko maç günleri Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu bilet gişesinden teslim alabilecek. Kombine satın alan basketbol severler, teslim sırasında satın almış oldukları kombine teslimat fişini ibraz etmeleri gerekmektedir. Kombinesini dijital olarak satın alan taraftarlar ise müsabakalara dijital kombinesini telefonunuzdan göstererek kolaylıkla giriş sağlayabilirler.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.