Hava Durumu

Topçu: "MHP 15 Temmuz'da dik duruş sergiledi"

MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Milliyetçi Hareket Partisi'nin dik duruş sergilediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Topçu: "MHP 15 Temmuz'da dik duruş sergiledi"
 Tevfik Topçu başkanlığındaki MHP il yönetimi, İnegöl ilçe teşkilatını ziyaret etti. Üye silme iddilarının asılsız olduğunu ifade eden İl Başkanı Tevfik Topçu, "Biz nasıl üyelerimizi artırabiliriz diye uğraşıyoruz. Hiç kimsenin üye silmek gibi bir gayreti yok. Ayrıca yetkisi de yok. Ama bazı arkadaşlar bizi kavgaya, kaosa sürükleyecek davranışlar içerisinde. Zaten MHP 1 Kasım'dan 15 Temmuz'a kadar yeteri kadar basın önünde tartışılmadı mı? Artık biz bu meseleyi kapatmak istiyoruz, önümüze bakmak istiyoruz. Önümüzde çok kritik süreç var" dedi.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında MHP'nin dik duruş sergilediğini söyleyen Tevfik Topçu, "15 Temmuz Türk tarihinde çok önemli bir dönemeç. Çok önemli bir kriz ve uçurumun eşiğinden dönüştür. Bunu hiç kimse hafife almasın. Genel başkanımızın ifadeleri çok net ve ortada. 15 Temmuz'da FETÖ'nün önderliğinde birileri Türkiye'ye kast etmiştir. Maksatları yeni bir Suriye oluşturmaktı. 15 Temmuz'da başarılı olsaydılar, 16 Temmuz'da on binlerce insan birbirlerini pusu kurarak öldürmeye çalışan, her sokakta ayrı ayrı çatışmaların yaşandığı bir Türkiye'ye uyanabilirdik. Bu süreçte MHP'nin duruşu, liderimiz Devlet Bahçeli'nin duruşunu hep beraber yaşıyoruz. Bugünlerde gündemde olan bir mesele daha var. FETÖ ile ilgili operasyonlar sürürken, birçok insan açığa alındı ve birçok insan da görevinden ihraç edildi. Bugün bizim il teşkilatımıza yüzlerce insan müracaat ediyor. Biz mağdur olduk diyorlar. Hakikaten aralarında mağdur olanlar var" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından partiye katılan 50 kişiye rozetleri takıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.