Hava Durumu

Trakus’tan Gülşen Teyze’ye jest

Türkiye’nin kuş fotoğrafçıları ve gözlemcilerinin buluştuğu Trakus.org, turnalarla resim çekilmek isteyen yaşlı kadına jest yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2018 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2018 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Trakus’tan Gülşen Teyze’ye jest
 Türkiye’nin kuş fotoğrafçıları ve gözlemcilerinin buluştuğu Trakus.org geçen Mayıs ayında Burdur’da gerçekleştirdiği fotoğraf ve gözlem kampında benzin istasyonunda tanıştıkları Gülşen Başıbüyük’e (73) turna kuşlarıyla uçarken bir fotoğraf sözü vermişti. Site üyeleri Gülşen teyzenin ricasını kırmadı ve önceki gün hazırladıkları fotoğrafı Milli Parklar Burdur Şube Müdürü Tamer Yılmaz aracılığıyla kendisine teslim etti. 
Aradan geçen zamanın ardından fotoğrafçı Ali Şenel, Gülşen Teyze’yi çektiği fotoğrafı turna kuşlarıyla bir araya getirerek, kolaj yaptı. Ve hazırlanan fotoğraf bu haliyle tablo haline getirilerek Milli Parklar Burdur Şube Müdürü Tamer Yılmaz aracılığıyla Şengül Teyze’ye hediye edildi. Kendisi için yapılan kolajı gören Gülşen Teyze büyük mutluluk yaşarken, ‘’Açıkçası unuttuğunuzu düşünüyordum. İsteğimi kırmadığınız için çok mutlu oldum. Evimin en güzel yerine asacağım ve bu iyiliğinizi hiç unutmayacağım’’ ifadelerine yer verdi ve tüm Trakus ailesine teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.