Hava Durumu

Türkiye'nin Sihirli Elleri Yarışması'ndan Karacabeyli Eren’e derece

Karacabeyli kuaför Metin Eren, Ankara’da düzenlenen ‘Türkiye’nin Sihirli Elleri Yarışması’nda Bursa’yı başarıyla temsil ederek, Türkiye ikinciliğini elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Türkiye'nin Sihirli Elleri Yarışması'ndan Karacabeyli Eren’e derece
 Kuaför Metin Eren’i ödülünden dolayı tebrik eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu başarının ilçe için gurur kaynağı olduğunu söyledi. 
Türkiye’nin Sihirli Elleri Yarışması’na katılan Karacabeyli kuaför Metin Eren, rakiplerini geride bırakarak Türkiye ikincisi oldu. Türkiye’nin Sihirli Elleri Yarışması Ankara’da ülkenin dört bir yanından gelen kuaförlerin katılımıyla gerçekleşti. Farklı illerden çok sayıda kuaförün yer aldığı yarışmada, Bursa’yı temsil eden Karacabeyli Metin Eren ikincilik kupası ile döndü. 
46 yarışmacının yer aldığı final mücadelesinde Eren, ülke çapında bir başarıya imza attı. Bu başarı sonrası vatandaşların takdirini toplayan Eren, önceki gün Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti. 

Gurur kaynağı oldu 
Ziyarette konuşan Başkan Özkan, Karacabey’in her anlamda her platformda kendini belli ettiğini söyledi. Özkan, “Bu anlamda Karacabey esnaflarımızdan Sevgili Metin Eren’in başarısı muhakkak ilçemiz için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Bizler de kendisini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz’’ dedi. 
Kuaför Metin Eren de, başarının kendisini gururlandırdığını dile getirerek, şunları kaydetti: “Bu başarının ilçemizde neden olduğu ilgi bana ayrı bir mutluluk yaşattı. Ekmeğimizi kazandığımız yerin de ön plana çıkmasını ve bilinmesini istiyoruz. Eğer bu amaca uygun bir şeyler yapabildiysem ne mutlu bana. Şimdi hedefim uluslararası platformlarda da mücadele etmek’’ Ziyaret sonunda Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kuaför Metin Eren’e başarısından dolayı plaket takdim etti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.