Hava Durumu

UEDAŞ çalışanlarına Üstün Dökmen’den eğitim

Psikolog-Yazar Üstün Dökmen, 750 UEDAŞ personeline kişisel gelişim eğitimi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
UEDAŞ çalışanlarına Üstün Dökmen’den eğitim
 Çalışanlarına periyodik olarak eğitim veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) 16 Aralık Cumartesi Günü Merinos Atatürk Kongre Merkezi’nde, Psikolog-Yazar Üstün Dökmen’in katıldığı bir eğitim programı düzenledi. Programa, UEDAŞ’ın hizmet bölgeleri olan Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’dan yaklaşık 750 idari ve teknik personel katıldı.
Programda Üstün Dökmen, 3 saat süren bir eğitimle, iş ve sosyal hayatta kaliteli iletişim ve başarıya odaklandı. Eğitimde kişisel gelişimin önemine değinen Dökmen, iletişimin önemi, karar verme, takım kurma ve yönetme ile etkili liderlik özelliklerini hem teorik hem de uygulamalı olarak katılımcılara aktardı. Müşteri iletişimi ve doğru iletişim kanallarının kullanımı gibi konularda da UEDAŞ personeli bilgilendirildi.
UEDAŞ tarafından, düzenli olarak gerçekleştirilen eğitimlerle, çalışanların kişisel gelişiminin artırılması hedefleniyor. “İletişim Eğitimi, Kalite Yönetim Sistemleri, Müşteri İlişkileri Eğitimi” konularında hizmet bölgesindeki personeline eğitimler veren şirket, sosyal ve kültürel etkinlikler ile çalışanlarının motivasyonunu artırmayı amaçlıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.