Hava Durumu

UEDAŞ uygulaması ile elektrik işlemleri bir tık uzakta

LİMAK Enerji Grubu bünyesinde hizmetleri sürdüren Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi UEDAŞ, vatandaşların hayatını kolaylaştıran uygulamalarını hayata geçiriyor. UEDAŞ, bu kapsamda geliştirdiği mobil uygulamayla, vatandaşların elektrikle ilgili tüm işlerine hızlı bir şekilde ulaşmasını sağladı. 30 bin indirme sayısına ulaşan uygulama, alınan pozitif geri dönüşler sayesinde uygulama marketlerdeki yerini almış oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2019 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2019 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
UEDAŞ uygulaması ile elektrik işlemleri bir tık uzakta
 UEDAŞ (Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi), geliştirdiği mobil uygulamasını yeniledi. Tek dokunuş ile vatandaşların elektrik konusuyla ilgili tüm işlerini yapabildikleri uygulama, planlı kesintiler, canlı destek, arıza kayıtları, kaçak kullanım ihbarı ve çevrimiçi ödeme gibi birçok hizmeti tek çatı altında sunuyor. Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan ve 30 bin indirme sayısına ulaşan mobil uygulama, kullanıcılardan gelen geri dönüşler doğrultusunda yeni sürümüyle uygulama marketlerinde yerini aldı. Son sürümle birlikte genel performans iyileştirmelerinin yanında birçok yeniliği de beraberinde getiren uygulamada her türlü talep ve önerilerin iletilmesi için de canlı destek hattı yayına alındı.


Uygulama üzerinden yapılan kesinti ihbarları 7/24 mesai yapan destek ekiplerine anında iletilerek hızlı bir şekilde arıza olan yere yönlendirme gerçekleştiriliyor. Teknolojik imkanları en üst düzeyde kullanma parolasıyla hayata geçirilen UEDAŞ Mobil’de kesinti süresi ve etkilediği bölge harita üzerinden anlık olarak takip edilebiliyor. Kesinti ihbarı, aydınlatma ya da sayaç arıza ihbarı, borç sebebiyle kesilmiş enerjinin yeniden bağlanması ve kaçak kullanım ihbarı gibi talepler için ihbar bırakılabiliyor. Borç durumu sorgulama ve çevrimiçi ödeme sistemiyle mevcut borçlar veya geriye dönük borçların tahsilatı hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor.



Müşteriler, aboneliğiyle ilgili tüm detaylarına Abone Detay Menüsü üzerinden ulaşabilirken, geçmişe yönelik kesme işlemlerini de kontrol edebiliyor. Ayrıca önceden oluşturulan arıza durumuna ulaşırken, güncel durumunu da kontrol edebiliyorlar.



Tüm bu kolaylıklardan yararlanmak için Android veya IOS işletim sistemine sahip cihazlardan uygulama marketine girerek, uygulamanın telefona indirilmesi gerekiyor. İlk kurulum sırasında abonelerin bilgilerini tek seferlik kaydetmesinin ardından uygulama kullanılabiliyor. 186 Çağrı Merkezi’ni aramanıza gerek olmadan tüm işlemlere tek bir tuşla ulaşılıyor.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.